perjantai 19. syyskuuta 2014

OSTOKSIA


Moikka taas! Tänään koulun jälkeen kipasin Sannin kanssa kaupungilla ja kierreltiin H&M:mässä ennen kotiin lähtöä. Mun oli tarkotus vaan vilkuilla yksiä housuja ja seurata Sannia, mutta miten kävikään. Päädyin lopulta kassalle mitä ihanimmat kengät kourassa :-D Alempana kuvaa!
Kenkein oston jälkeen olin valmis omistamaan koko postauksen niille, mutta ajattelin että ois kivempi jos näyttäisin vähän enemmänkin viime aikasia juttuja mitä oon ostanut! En oo vähään aikaan tehnyt ostosvideota, joten nyt oli sitten jo ehkä aikakin :-)

Aika perusjuttuja oon ostellut, esimerkiksi noi H&M neuleet on aivan ihania kun ne voi vaan kiireisinä aamuina heittää päälle farkkujen kaveriksi! Niin mukavia päällä, mutta näyttää kuitenkin kivalta! Oottelen niin kovasti niitä vilposia ilmoja että pääsen käyttämään tota pörröneulettakin enemmän x)

IMG_4864
IMG_4866
Aaah, nää on vaan niin täyttä rakkautta ♥ Alkuperäsesti hinta oli siis 24,99e, mutta lukiokalnterista saadulla alennuskupongilla maksettavaksi jäi ainoastaan 19,99e! Ei paha hinta tällasista ihanuuksista!

IMG_4868

6 kommenttia:

  1. voisitko pliis katsoa kameraan kun kuvaat videoo? häiritsee tosi paljon kun tuijotat vaan omaa naamaa siitä sivusta. oli pakko tulla huomauttamaan kun monessa videossa teet samaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä itseasiassa ei ollut ees sitä näyttöä auki, etten kato siihen sillä tiiän sen olevan mulle vaan haittana siinä. Tiedostan kyllä ongelman, hassua että sama jatkuu vaikka se näyttö oli tosiaan kiinni... :-D

      Poista
  2. aw, kiva toi video jälleen (-: ja kiva postaus muutenki! Ja noi kengät on ihanat ♥

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva video taas kerran! :) ja tosi ihania ostoksia! ♥

    VastaaPoista